Gaetano-Alexa noemt zich vol trots een traditioneel Italiaanse specialiteitenrestaurant. Op basis van uitsluitend verse Italiaanse ingrediënten en traditionele receptuur.
Maar ook onze pizza's vallen onder de noemer 'speciaal'. Onze pizzabakker staat garant voor een unieke culinaire beleving. Natuurlijk zijn er de klassiekers als de Quattro Formaggi, Quattro Stagione en Frutti di Mare, maar voor echte fijnproevers is er voldoende culinairs te vinden op onze uitgebreide kaart: denkt u aan een pizza met gerookte zalm, of de pizza Rucola (met authentieke Parmaham) of een pizza met verse aubergine en courgette.
Onze desserts maken de menukaart compleet. Vooral de tiramisu Ani, met Italiaanse kersen en dessertwijn, is ongekend populair. Daarnaast hebben wij een ruime keuze uit Italiaanse huisgemaakt ijs. Of u kunt kiezen voor een klassiek kaasplankje met diverse soorten Italiaanse kazen.
Nieuwe pastapecialiteiten van Ercole en Michele.
Zelfgemaakte pastagerechten, iedere week in maart een andere specialiteit.
1ste week, 1 – 7 maart
Ravioli gevuld met rode biet en kazen: Mascarpone en Parmigiano
Lichte roomsaus met verse Broccoli.
2de week, 8 – 14 maart
Tortelloni gevuld met 5 soorten kaas: Parmigiano, Pecorino en 3 jonge italiaanse kazen.
Saus a la Napolitana met aubergine, courgette en verse tomaten.
3de week, 15 – 21 maart
Ravioli gevuld met verse pompoen, wortel en selderij, met een kaassaus
Ravioli gevuld met vis en zeekraal met pikante tomatensaus
4de week, 22 – 28 maart
Ravioli gevuld met wild (zwijn, eend en ander wild, afhankelijk van beschikbaarheid)
Pikante saus met aubergine en courgette.
Ravioli gevuld met wilde asperges, broccoli en Parmigiano kaas.
Wijnsaus van funghi porcini (Italiaanse champignon)
Alle gerechten waar geen vlees of vis bij vermeld staat zijn vegetarisch.
Op aanvraag minstens 1 dag van te voren: Ravioli capriolo al Barolo (min 4 personen)
|